Best WordPress Hosting
 

Borász a kanapén – innovatív wine- és life coaching Söptei Zsoltival

via gasztromagazin.hu => eredeti post link

Gondoltál már arra, amikor megbontasz egy palack bort, hogy abban a palackban a tiszta borkémián túl mi minden bújik meg? Ki készítette a bort, kit és mi vezetett a borkészítés irányába, mi határozza meg a gazdasági döntéseit, mi motiválja a mindennapokban? Hiszek abban, hogy minden bor egy-egy különálló alkotás, minden évjárathoz, minden palackhoz külön energiák párosulnak. A bornak arcot a lelkével a borász rajzol.

Füle Lídia, az In Vino Lidia márka tulajdonosa, és az In Vino Lidia Lakásbor(étterem)kuckó háziasszonya a saját otthonában fogadja borász „sztárvendégeit”. A színes programkínálat – In Vino Lidia Instant Wine School, Yoga & Bubbles, Italiana Marina – közül a keddi programsorozat a Wine & Soul – Rólad szól! nemcsak a bor kémiájába, de a borász lelkébe is betekintést engedett.

Lídia Duna parti otthonának kanapéján ezúttal a balatonfüredi borász – Söptei Zsolt – foglalt helyet, akinek mind szakmai mind magánéletébe bepillantást nyertünk. Amíg a borértő háziasszonyunk Fül Lídia a borokat, addig a life coach Dorozsmai Laci az életünk egy-egy kihívását töltötte a pohárba.