Best WordPress Hosting
 

Rózsaszín menüvel a mellrák ellen az Avalonban

via gastroguide.hu => eredeti post link

A miskolctapolcai Michelin-ajánlott étterem is csatlakozott az idei pink gasztronómiai hónaphoz, mely a mellrák elleni küzdelemre kívánja felhívni a figyelmet.

Október a nemzetközi mellrák elleni küzdelem hónapja. A Mellrákinfó Egyesület, mint minden évben, ezúttal is egy különleges gasztronómiai kezdeményezéssel kívánja felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára. A kampányhoz csatlakozott éttermek mindegyike pink fogásokkal készül ebben a hónapban, az ezekből befolyó összeg egy részét, vagy akár a teljes bevételt pedig felajánlják az egyesület javára. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a miskolctapolcai Michelin-ajánlott Avalon Ristorante is, ahol egy háromfogásos pink gourmet menü kerül a tányérokra.

Az Avalon Park és Michelin-ajánlott étterme nem először jótékonykodik idén, hiszen a nyár végén egy saját jótékonysági fesztivált szervezett egy helyi óvoda számára, ahol sajátos nevelési igényű gyermekeket oktatnak, valamint csatlakozott az „Alkoss szabadon” művészeti pályázathoz is, ahol élményutazás megörökítésére ösztönözte a fiatal művészeket.