Best WordPress Hosting
 

Terítéken a gasztronómia jövője

via gasztromagazin.hu => eredeti post link

A GASZTRONÓMIA JÖVŐJE LESZ TERÍTÉKEN A S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ACADEMY 2022-23-AS VERSENYÉNEK DÖNTŐJÉN

A S.Pellegrino Young Chef Academy 2022-23-as versenye hamarosan véget ér. Közel két év után kiderül, hogy a világ 15 legígéretesebb fiatal séfje közül ki nyeri el a legjobbnak járó díjat. A prémium ásványvízmárka séfversenyének nagydöntőjét Milánóban, október 4-5. között rendezik meg. A „terítéken a jövőd” koncepció köré épülő kétnapos rendezvényen a konyhaművészet legbefolyásosabb szereplői azt is elmondják, hogy miként lehet az ételeken keresztül pozitív változásokat előidézni a társadalomban.

A fiatal versenyzőket felkészülésük során világhírű séfek mentorálták. Arra bátorították őket, hogy bizonyítsák egyedi technikájukat, kreativitásukat, víziójukat és álmaikat. Az elkészített fogásukon keresztül támogassák a konyhaművészet fejlődését és egy jobb világ megteremtését. A milánói nagydöntő első napján hasonló ambíciókkal rendezik meg újra a S.Pellegrino Young Chef Academy Fórumot, amely a gasztronómia jövőjének formálását tűzte ki céljául. Az idei évben a gasztronómiai munkakörnyezet és az iparági kultúra emberi szempontjai állnak a középpontban, különös tekintettel a sokszínűségre, az egyenlőségre és az elfogadásra. Az exkluzív eseményen a világ elismert séfjei osztják meg tapasztalataikat, ötleteiket, tanácsaikat és gondolataikat. Ezzel is inspirálják a versenyen részt vevő fiatal szakácsokat és párbeszédet kezdeményezzenek a szakma szereplői között.