Best WordPress Hosting
 

Tervezd velünk a jövőt! Indulj a Westend dizájnpályázatán!

via artportal.hu => eredeti post link

A Westend negyedik éve hirdet kreatív tervezőpályázatot – idén Tervezd velünk a jövőt! címmel, melyben most mindenkit arra buzdítanak, hogy töltse meg olyan saját tervezésű dizájnnal a logójukat, ami a jövőt vetíti elénk, egészen pontosan a jövő bevásárlóközpontját. A legjobb alkotásokat értékes nyereményekkel díjazzák és a művek egy kiállítás keretében megtekinthetőek lesznek a Westendben is.

Szerinted milyen lesz húsz-harminc év múlva egy bevásárlóközpont? Lesznek még hagyományos boltok? Vagy mindenütt robotok segítenek majd a vásárlásban? Esetleg VR szemüveggel nézhetjük végig a kínálatot és a mesterséges intelligencia segítségével próbálhatunk virtuális próbafülkékben? Mennyire lesz személyre szabható a vásárlás? Milyen változásokat hoz a jövő a divatiparban? Hogyan lesz fenntarthatóbb a jövő bevásárlóközpontja? Hogyan alakulnak át a jövő modern városaiban a bevásárlóközpontok közösségi terei? Milyenek lesznek az ételudvarok? Egyáltalán, hogy jutunk el a bevásárlóközpontokba? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel az alkotások elkészítésénél, a kreativitásnak pedig csak a képzeleted szab határt!

A Westend pedig látványos felületet ajánl fel a kreatív tervedhez, ami nem más, mint a logó, azaz az ikonikus nagy W betűt kell megtöltened az általad elképzelt jövővel. Az üzletközpont dinamikus arculatában a logóban található nagy W betű formája ugyan adott, de a tartalma szabadon változtatható. Ezzel élhetsz most Te is!