Best WordPress Hosting
 

Mediterrán lezserség a Bálnában – BOHO

via gastroguide.hu => eredeti post link

Nyáron a BOHO-ban lenni olyan, mintha egy tengerparti bárban ücsörögnénk: vízpart, zöldellő növények ölelése (amitől a levegő is jobb), kellemes légkör, falakból áradó nyugalom, bohém hangulat, különleges koktélok és az ételekben is visszaköszönő mediterrán arculat. A hűvösebb időszak beköszöntével pedig egy hamisítatlan közösségi tér, nyüzsgő kultúrsziget kerekedik az étterem falai között, és az étlap is követi az évszak nyújtotta lehetőségek széles tárházát.

A BOHO tárt karokkal és kapukkal várja a vendégeket, akár bruncholnánk, ebédelnénk, vacsoráznánk, akár koktélozás közben megéhezünk, a könnyed, mediterrán ételeket is felsorakoztató étlap finomságaiból választhatunk, melyet két nagyszerű séf állított össze. Az alapokat Ekler Viktor tette le és állította irányba a működést, majd Tóth Richárd vette át a stafétát, irányítja jelenleg a konyhát, és a lehengerlő őszi étlapot már teljesen egyedül állította össze, az ő szuper ötletei köszönnek vissza.

A menü is őszi köntösbe öltözött, főszerepbe kerültek a gombák, a cékla, a gyökérzöldségek és a melegebb tónusú fűszerek, megtartva a déli ízvilágot és fogásokat. Így a korábban zöldborsóval és gránátalmával készült, húsmentes és krémes kecskesajtos rizottó most vargányával csábít, puha öleléssé varázsolva a tányérban rejtőző finomságot.