Best WordPress Hosting
 

Elhunyt az Érik a gyümölcs legendás színésze, Darryl Hickman

92 éves korában elhunyt Darryl Hickman színész.

Halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal, annak okát azonban egyelőre nem részletezték.

Hickman pályafutása során több mint 150 filmben szerepelt, egyik legismertebb szerepe az 1940-ben megjelent Érik a gyümölcs című filmben látható, melyben ő alakította a Joad család legfiatalabb tagját, Winfieldet.

Már nézheted: Megérkezett a sikeres akciósorozat 3., utolsó évada

Az Amazon Prime egyik legjobb akció-thriller sorozata a Dom, amelynek első évada még 2021-ben debütált. A folytatás tavaly érkezett meg, most pedig már a harmadik, záró évad premierjének örülhetnek a rajongók. Az új évadban minden eldől: család vagy biznisz.

A Dom – 3. évad főhőse meglepő módon Pedro Dom. Ő Rio de Janeiro egyik feltörekvő új drogbárója, aki nem ismer kegyelmet és mindent megtesz,…

Rihanna, Billie Eilish, Björk – nők, akik visszanyerték a kontrollt a saját testük felett 

A Dívák & Ikonok tárlat a Magyar Zene Háza második nagy időszaki kiállítása, amelynek oroszlánrésze egyenesen Londonból érkezett, a Victoria and Albert Museumból, és olyan előadók emblematikus fellépőruháit láthatjuk kiállítva, akiknek a társadalmi hatása óriási és vitathatatlan. A kiállítást viszont legfőképp annak ajánljuk, aki elérzékenyül Lady Gaga Golden Globe-os nagyestélyije, esetleg Freddie Mercury jelmeze láttán.

Kategoria HVG

Férjhez ment a Stranger Things színésznője, Millie Bobby Brown

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown (cikkünk galériájában) és Jake Bongiovi három év randizás után a múlt hétvégén zártkörű ceremónia keretében összeházasodtak – számolt be róla a People magazin.

A meghitt eseményen a közeli családtagok vettek részt, köztük Jake szülei, Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley, valamint Millie szülei. A visszafogott, romantikus esemény után a pár egy nagyobb esk…

Már júniusban folytatódik a 99%-os sorozat, itt a 3. évad előzetese

Megkapta első előzetesét A mackó 3. évada. Az új szezon tovább követi a Jeremy Allen White által alakított Carmy séf történetét, aki Sydney-vel (Ayo Edebiri) és Richie-vel (Ebon Moss-Bachrach) együtt nyitja meg új éttermét.

A június 27-én a Hulun induló évad egy szendvicses fine dining étteremmé válását követi nyomon. A 2. évad neves vendégszereplőket vonultatott el, köztük Jamie Lee Curtist Carm…

Megnyílt a Dobay cukrászda a BudaPart-on

Örömmel jelentjük be, hogy Budán, a BudaParton megnyitotta kapuit a harmadik Dobay Cukrászda! Az új cukrászda igazi ínyencségekkel várja a környékbelieket és az édesszájúakat. A Dobay Cukrászda már jól ismert finomságai és kiváló minőségű süteményei mostantól a BudaPart közösségét is gazdagítják.

 

A Dobay sikersztori folytatódik tovább (és még biztosan nincs vége!), immár a BudaParton. 2023-ban a Vakvarjú cégcsoport tulajdonosai megvalósították régi álmukat: létrehoztak egy francia stílusú, elegáns és kifinomult cukrászdát Halásztelken ahova belépve egy igazán családias környezetben toppanunk. Óriási siker lett, ebből is, hiszen idén két hellyel bővült ez a szerelem- projekt: egy kis ékszerdobozzal Krisztinaváros , a Dobay- Horváth kerttel és most, a 11. kerületben, a Duna part szomszédságában, az újonnan épülő BudaParton is!

Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 27-június 2)

A következő hét folyamán végleg elhagyjuk a tavasz hónapjait, a Netflix pedig elhozza nekünk a legforróbb premiereket, hogy felkészüljünk a nyári hőségre. A hét legkiemelkedőbb premierje az Eric című film lesz, Benedict Cumberbatch-csel a főszerepben, de ezen kívül egy új vígjátéksorozat is érkezik a humorista Shane Ghillis szereplésével és egy disztópikus jövőben játszódó sci-fi, a Képességeink h…

Netflix: Jön a Tőrbe ejtve 3, itt a beharangozó videó, mely a címet is leleplezi

Benoit Blanc (Daniel Craig legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) nyomozó visszatér  Rian Johnson Tőrbe ejtve sorozatának harmadik részében, amely a tervek szerint 2025-ben jelenik meg „Ébredj halott ember” (Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery) címmel.

A bejelentésre az X-en egy teaser formájában került sor, amelyben Daniel Craig hangja arra utal, hogy az új film az eddigi legveszélyesebb …

Streaming tipp: Erre a 7 új sorozatra és évadra érdemes lesz rákattannod jövő héten (május 17-június 2, 2024)

Különleges lesz a jövő hét sorozatok terén, de úgy is mondhatnánk, hogy drámai. Hét újdonság is debütálni fog a Netflix, a Max és a SkyShowtime kínálatában, köztük három izgalmas dokumentumfilmmel. Ilyen a Minden idők legrosszabb expediciója vagy épp a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok is.

De nézzük előbb a többi sorozatot! A Netflixen debütál majd Az élet, amit akartál, amely a nemet váltot…

Elhunyt Morgan Spurlock, a Super Size Me rendezője

Morgan Spurlock, az Oscar-díjra jelölt Super Size Me dokumentumfilm rendezője rákos megbetegedés következtében 53 évesen elhunyt. Morgan Spurlock halálát a testévére, Craig Spurlock tette közzé, aki egyben alkotótársa is volt. „Morgan nagyon sokat adott a művészetével, az ötleteivel és a nagylelkűségével. A halálával a világ elveszített egy igazi kreatív zsenit és egy különleges embert. Nagyon […]

The post Elhunyt Morgan Spurlock, a Super Size Me rendezője appeared first on Filmtekercs.hu.